Начини на плащане

ВАЖНО!

Всички цени са в български лева (BGN) с включен ДДС.

Ако извършвате плащане с дебитни или кредитни карти издадени извън Република България, може да Ви се начислят допълнителни комисионни при превалутиране от банката издател на картата. За всяка успешна онлайн покупка се издава електронен документ съдържащ данни за вашата поръчка, както и фактура при желание за фирма, които се изпращат на електронната поща на регистрирания клиент.

Как да платите желания ТВ План.

1. Регистрирайте се на уеб портал XTV GO, като задължително впишете валидни имейл и телефон – те ще са Ви нужни за верификация в сайта и платежните институции. В уеб портал XTV GO ще намерите информация за предлаганите ТВ Планове, цени за комбинации от брой устройства и периоди за гледане. Уеб портал XTV GO е САМО за платежни операции и информация и не предлага преглед на телевизионно съдържание.

2. Регистрирайте се задължително и в уеб портал XTV или през приложението за съответното устройство, като имейла и телефона с които се регистрирате трябва да са същите, като при регистрация на уеб портал XTV GO. Това ще улесни по бързото активиране на платения от вас ТВ План.

3. След като заплащането на желания ТВ План премине успешно през уеб портал XTV GO, абонамента се активира ръчно в рамките на 24 часа.

 Начини и методи на плащане

 

ePay.bg Борика

За да осъществите този вид плащане е нужно да имате валидна дебитна или кредитна карта. Плащането се осъществява директно чрез 3D виртуален ПОС терминал на Борика, без да се изисква предварителна регистрация на картодържателя в ePay.bg. Ограничени са разплащанията с карти, издадени в следните държави: САЩ, Канада, Бразилия, Мексико, Австралия, Нова Зеландия, Обединени, Арабски Емирства, Белиз, Бахрейн, Колумбия, Тринидад и Тобаго, Кувейт, Индия и Нигерия.

Плащане с ePay.bg

За да осъществите този вид плащане е нужно да имате регистриран профил в системата ePay.bg и платежно средство – валидна дебитна или кредитна карта.

Плащане в офис на easyPay.bg

Използващите услугата XTV GO могат да заплатят своите задължения през централизираната система на easyPay.bg в офис от мрежата на ИЗИПЕЙ в Република България.

Плащане с банков превод

За плащане с банков превод е необходимо да следвате инструкциите от поръчката.

Плащане в брой

За плащане в брой е необходимо да посетите адреса на фирмата посочен в контакти след предварителна уговорка на контактния телефон и да цитирате имейл или телефон с който сте се регистрирали в Портал XTV или приложението XTV GO, инсталирано на вашето устройство. Алтернатива е да цитирате уникалния Ви Абонатен № (абонатен номер), създаден автоматично от приложението XTV GO, след регистрация. Издава се задължителен фискален бон.